Over Ons Bedrijf

schoonmaakbedrijven hoboken

Maak kennis met S&C Cleaning Experts

We zijn er trots op dat we een one-stop-shop zijn die in staat is om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen. Ons doel is om de hoogste kwaliteit ontwerp- en installatiediensten te bieden, op schema en binnen het budget, samen met een uitstekende klantenservice. We begrijpen dat tijd en kosten cruciaal zijn, dus we streven ernaar om verder te gaan dan de verwachtingen van onze klant.
Voor de gemoedsrust van onze klanten bieden we waardevolle geldbesparende service- en onderhoudscontracten. Bel voor meer informatie.

Onze Waarden

Ons doel is Uw tevredenheid (uiteraard na onze schoonmaakwerkzaamheden). Office Phone werkt de klok rond (24/7).

schoonmaakbedrijven hoboken
  • Klantgericht: we bedienen onze klanten alsof we onszelf bedienen. We waarderen hun feedback en we gebruiken deze om ons werk te verbeteren.
  • Milieuvriendelijk: we kiezen zorgvuldig de beste en meest natuurlijke schoonmaakproducten die verbluffende resultaten opleveren.
  • Excellentie en innovatie: we geven training aan ons personeel om de hoge servicestandaard te garanderen. We blijven op de hoogte van de laatste innovaties in milieuvriendelijke producten en technologieën, waardoor we het beste in de woning van onze klanten kunnen brengen.
  • Uitbreiding / groei: we maken ons bekend in de gemeenschap; we creëren langdurige relaties, terwijl we voortdurend uitbreiden. Daarom halen we altijd meer mensen binnen om voor ons te werken.